Joogaa hyvinvoiva keho sekä mieli!

Olet sitten astumassa ensimmäistä kertaa joogamatollesi tai olet kokenut joogi, niin pyrin tarjoamaan juuri sen mitä kaipaat.
Tulen tuomaan rauhaa, hymyä, iloa ja valoa tunneilleni.
Pyrin jakamaan turvallisen asanasarjan lisäksi myös lempeyttä sekä kauniita ja syvällisiä viisauksia, jotka ovat kulkeutuneet elämääni opettajiltani ja ovat kompassina elämässäni joka päivä.
Tunnit loistavat rakkauttani ja intohimoani joogaan ja henkiseen kasvuun.

"Dianan tunnit pirskahtelevat rakkautta joogaan ja sen opettamiseen. Monipuoliset tunnit ottavat huomioon kaiken tasoiset joogit ja tarjoavat turvallisen alustan kehittyä. Vahva suositus!"


"Diana on poikkeuksellisen suurisydäminen ja lämmin ihminen. Lisäksi hänen ammattitaitonsa on kiistämätön. Itse arvostan kuitenkin eniten hänen asennettaan, mikä korostaa lempeyttä sekä itsensä ja muiden hyväksymistä ja arvostamista."


"Dianan jooga tunnit on ollut kokonaisvaltainen kokemus sekä keholle että mielelle. Hänen osaaminen ja intohimonsa joogaa kohtaan, hänen suuri sydämensä ja huolenpitonsa säteilevät ja näkyvät hänen ohjauksessaan."


"Diana on loistava joogaohjaaja! Hän sanoittaa liikkeet hyvin jolloin asanoita pystyy tekemään halutessaan ilman että katsoo ohjaajaa ja näin keskittymään omaan harjoitukseen. Diana on myös valoisa, huumorintajuinen ja salliva persoona. Dianan tunneille on helppo tulla sellaisena kuin on. Voi olla aloittelija tai pitkälle edistynyt, kankea tai notkea, hoikka tai pyöreä... Dianan tunneilta lähtee aina paremmalla tuulella kroppa kiittäen."Olen Diana Saxberg, joogaopettaja ja Dia-Yoga’n perustaja.

Viimeiset kymmenen vuotta olen saanut kunnian jakaa joogan ilosanomaa ja pyrin tekemään samaa vielä monien vuosikymmenien ajan. Kahdeksan vuotta Australiassa ja viimeiset kaksi Suomessa.

​Saan tehdä työtä, joka parantaa ihmisten elämänlaatua, auttaa ihmisiä löytämään sisäisen rauhan sekä onnen ja ilon.

​Nuoresta pitäen joogamatkani on ollut täynnä toinen toistaan upeimpia opettajia. Opettajia, jotka ovat avanneet silmäni tasapainoiselle ja empaattiselle elämälle sekä ohjeistaneet minua matkallani syvälle sisimpään. Tähän pyrin itsekin opettajana.

Toivon että saan jakaa turvallisen asana sarjan lisäksi myös lempeyttä sekä kauniita ja syvällisiä viisauksia, jotka ovat kulkeutuneet elämääni opettajiltani ja ovat oppaanani elämässäni tänäkin päivänä.

 Välillä eksyn tieltäni, mutta joogan opetukset ohjeistavat minut nopeasti takaisin reitille, joka on täynnä hymyä sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Jooga muistuttaa minua päivittäin siitä kuka minä oikeasti olen.

Hetki joogamatollani maadoittaa minua, rauhoittaa minua, virkistää minua, vahvistaa minua. Jooga on ystävänäni, kun olen yksinäinen ja samalla olen joogan kautta löytänyt parhaat ystäväni.

Jooga on kompassini hengellisellä polullani.


Diana Saxberg